Ikke bare dessert og høflighet
Intervju med Dena Goodman om salongenes sosiabilitet på 1700-tallet
Av Tone Brekke og Emil Nicklas Johnsen
Mars 2014
Denne artikkelen er ikke publisert i fulltekst på nett.
Denne artikkelen sto på trykk i Arr 1/2014
![Martin Dybdal Norge](https://arr.imgix.net/assets/images/covers/forside_norge.png?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&domain=arr.imgix.net&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=654&ixlib=php-3.3.1&w=550 550w, https://arr.imgix.net/assets/images/covers/forside_norge.png?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&domain=arr.imgix.net&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1309&ixlib=php-3.3.1&usm=20&w=1100 1100w, https://arr.imgix.net/assets/images/covers/forside_norge.png?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&domain=arr.imgix.net&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=452&ixlib=php-3.3.1&w=380 380w, https://arr.imgix.net/assets/images/covers/forside_norge.png?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&domain=arr.imgix.net&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=904&ixlib=php-3.3.1&usm=20&w=760 760w)
Av Tone Brekke og Emil Nicklas Johnsen
Mars 2014
Denne artikkelen er ikke publisert i fulltekst på nett.